Сравни:

Купи с едно кликване на мишката избрания продукт. Ние ще се свържем с Вас, за да уточним доставката.

 

Регистрирайте се с нас за по- бърза и лесна поръчка.

Изберете продукт и количество и натиснете бутона Добави в количката

  • На екрана ще се появи информация за модела, цената и количеството на Вашата поръчка.

Натиснете бутона Поръчай

  • На екрана ще се появи информация относно Вашият адрес, който ще бъде зададен автоматично. Ако желаете поръчката да бъде изпратена на адреса, който сте въвели при Вашата регистрация, поставете отметка на Изпратете на този адрес. Имате избор да зададете друг адрес, ако желаете това то поставете отметка на Изпратете на друг адрес, след това изберете от падащото меню Нов адрес и попълнете изискващите се данни.

Натиснете бутона Продължи

  • На екрана ще се появи текст Безплатна доставка.

Натиснете бутона Продължи

  • На екрана ще се появи информация за това как ще бъде извършено плащането. Вариантите са, чрез Наложен платеж (заплащане при доставка) и Лизинг. Изберете подходящия за Вас метод и поставете отметка. Ако сте избрали метода Лизинг, с поставянето на отметката на екрана ще се появи форма изискваща попълването на данни. Попълнете данните и натиснете бутона Продължи. При избор Наложен платеж (заплащане при доставка) поставете отметка и натиснете бутона Продължи.
  • На екрана ще се появи пълна информация за Вашата поръчка

Остава Ви само да натиснете бутона Поръчай и с това поръчката ще бъде завършена.

След завършването на Вашата поръчка ще получите подвърждение на електронната поща с подробности.


Вашите права за връщане на продукта. Съгласно Закона за защита на потребителите:

Чл. 55. (1) Потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни, считано от датата на:
1. получаване на стоката от потребителя, когато са изпълнени изискванията на чл. 54 - за стоки;
2. сключване на договора, а когато задълженията по чл. 54 са изпълнени след сключването на договора - от деня на тяхното изпълнение, но не по-късно от срока по ал. 3 - за услуги.
...
(6) Доставчикът е длъжен да възстанови на потребителя в пълен размер заплатените от него суми не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е упражнил правото си на отказ от сключения договор.
(7) Потребителят е длъжен да съхранява получените от доставчика стоки, тяхното качество и безопасност по време на срока по ал. 1.