Сравни:

Нашите условия и срокове за ползване.

Моля, прочетете внимателно този текст. Той представлява споразумение между Вас и OMEGA CLIMA и посочва условията, при които можете да използвате сайта, както и нашите задължения към Вас.
Използването на предлаганите от електронния магазин на OMEGA CLIMA услуги е възможно само след като се съгласите с настоящите условия.

1. АДРЕС НА ТЪРГОВСКИЯ ОБЕКТ
Търговският адрес на дружеството е гр. София, бул. ”Г. М. Димитров“ 30.

2. РЕГИСТРАЦИЯ И СИГУРНОСТ
За да закупите продукт от www.omegaclima.com, е необходимо да сте регистриран потребител. Регистрацията става чрез въвеждане на вярна, пълна и точна информация във формуляра за регистрация. Като регистриран потребител, Вие носите пълна отговорност за запазването в тайна на Вашето потребителско име и парола, както и на личната информация във Вашия профил (вкл. адрес, телефонен номер, информация, касаеща електронните Ви плащания, електронен адрес и оторизираните лица да приемат поръчките Ви).
Единствено Вие можете да оторизирате трети лица да използват Вашето потребителско име и парола в www.omegaclima.com. Вие носите пълна отговорност за всички действия, които се извършват чрез Вашето потребителско име и парола в  www.omegaclima.com. При всяко съмнение за неправомерно използване на Вашето потребителско име и парола или за опасност от такова, моля, незабавно уведомете екипа на OMEGA CLIMA.

3. ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ
OMEGA CLIMA гарантира на своите клиенти конфиденциалността на предоставената информация и лични данни. OMEGA CLIMA се задължава да не редактира или разкрива лична информация без изрично предварително разрешение на потребителите, освен в случаите, когато трябва да се подчини на законова процедура.

4. ЦЕНИ НА СТОКИТЕ
Указаната цена на отделните стоки е за 1 брой с включен ДДС. Цените са в български лева. Стойността на доставката не е включена в посочената цена на продуктите и се определя съобразно теглото на поръчаните продукти и избрания начин на доставка.

5. ПРОМЯНА НА ЦЕНИТЕ
OMEGA CLIMA има правото да променя цените на предлаганите в сайта продукти, без да дължи предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на интернет магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на сключване на договора, съгласно настоящите общи условия. Цените, обявени на сайта, са валидни до изчерпване на количествата.

6. УСЛОВИЯ НА ПОРЪЧКА И ЗАПЛАЩАНЕ
Избраните от Вас продукти се появяват във Вашата количка. Вие можете да променяте количеството на продуктите, да добавяте или да изваждате продукти. Във всеки един момент във Вашата количка можете да видите всички избрани от Вас продукти, тяхната цена, както и общата им сума.

Стъпка 1 - Информация за доставката
За да направите поръчка, е необходимо да влезете с потребителското си име и парола. Посочете името на получателя и точен адрес за доставка - това може да бъде адресът, който сте дали при регистрацията си, или друг адрес от адресната Ви книга. За да продължите пазаруването, е необходимо да изберете предпочитания от Вас начин на доставка.


ВАЖНО: Когато посочвате адрес за доставката, уверете се, че в рамките на работния ден, когато ще бъде доставена стоката, на този адрес ще бъдете Вие или друг човек, който сте упълномощили да я приеме.

Стъпка 2 - Информация за плащане
В количката Вие можете да видите цената на избраните от Вас продукти, цената на доставката и крайната сума, която трябва да заплатите. Това е моментът да изберете и посочите удобен за Вас начин за плащане. Ние Ви даваме следните възможности:
- плащане с дебитни и кредитни карти;
- плащане в брой;
- плащане по банков път;

Стъпка 3 - Потвърждаване на поръчка
Тук можете да видите цялата информация за поръчката си, да я проверите и редактирате.
ВАЖНО: Проверете внимателно съдържанието на Вашата количка, информацията за плащане и доставка и инструкциите за поръчката (ако сте посочили такива).
Ако е необходимо да нанесете корекции, не пропускайте да ги направите на тази стъпка. След като натиснете бутона „потвърдете поръчката“, Вашата поръчка ще бъде приета и няма да можете да правите повече промени. След като финализирате поръчката си, на електронния адрес, който сте дали при регистрацията си, ще получите имейл с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставката, наш оператор ще се свърже с Вас по телефона.

ВАЖНО: Посочването на непълни или неверени данни в профила на клиента прави поръчката невалидна и тя не обвързва www.omegaclima.com с изпълнение.

7. ДОСТАВКА НА СТОКИ
Доставката е безплатна за гр. София. За други населени места се извършва от куриерска фирма при цени и условия на куриера.

ВАЖНО: При получаване на пратката задължително проверете целостта на стоката в присъствието на куриера, особено ако е чуплива!
Ако сте платили предварително по банков път или с кредитна карта, не дължите плащане на куриера. В този случай отворете пратката веднага след като я приемете. В случай че стоката е повредена, куриерът е длъжен да напише пред Вас двустранен протокол, който ще гарантира повторното изпълнение на поръчката Ви.
Свържете се с нас на телефон 0882 837 809, или ни пишете на имейл: sales@omegaclima.com, за да ни информирате за случая.

8. ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНА СТОКА
Всеки потребител има правото да върне поръчаната стока в срок от 7 работни дни след получаването й, ако стоката отговаря на следните условия:
- няма механични повреди;
- с оригиналната си опаковка включително всички защитни фолия найлони и други материали използвани за опаковането на продукта, както и безупречен търговски вид;
- придружена е от приложената гаранционна карта, съпътстващите я документи и аксесоарите, с които е била получена.
Купувачът трябва да се свърже с оператор на телефон 0882 837 809 и да съобщи за отказа си. Ние се задължаваме да възстановим заплатената за стоката сума в срок от 3 работни дни от датата, на която тя е получена обратно, или да я подменим. При направена покупка с карта, връщането на суми е с кредитна транзакция по картата, с която е направена покупката. Разходите по транспортирането са за сметка на купувача. В случай че клиентът получи стоката във вид, несъответстващ с условието за доставка, или друга стока, различна от поръчаната, OMEGA CLIMA подменя стоката, като поема разходите по доставката, или възстановява платената от клиента сума.
При установяването на фабричен дефект и преди изтичането на гаранционния срок, купувачът може да даде стоката за ремонт в сервиз съгласно гаранционните условия на съответната фирма производител. Ако предварително платена стока е изчерпана, оператор се свързва с клиента и предлага нова дата за доставка или възстановяване на платената от клиента сума в срок от 3 работни дни.


9. ВРЪЗКИ С ДРУГИ САЙТОВЕ
За улеснение на потребителите www.omegaclima.com дава връзки към други сайтове, имащи отношение към предлаганите продукти и услуги. OMEGA CLIMA не носи отговорност за съдържанието на сайтовете, свързани с www.omegaclima.com.

10. ВРЪЗКА С НАС
Вие можете да се обръщате към нас за информация относно предлаганите продукти, условията за поръчка и доставка, както и за да проверите статуса на Вашата поръчка. Вие ще получите информацията, която Ви интересува, стига тя да е в нашата компетентност, независимо дали се свържете с нас чрез e-mail или по телефона.
Телефонните разходи, които правите, обаждайки се на тел.: 0882 837 809, са за Ваша сметка съобразно вашият тарифен план. Можете да ни пишете на имейл адрес: sales@omegaclima.com.

11. ОТГОВОРНОСТИ
При ползване на услугите, предлагани от OMEGA CLIMA:
Вие изразявате съгласие, че използването на услугите, предлагани в сайта, е на Ваша отговорност. OMEGA CLIMA не носи отговорност за информацията, услугите и гаранциите, дадени от производителите на продукти или услуги.

12. ПРАВА ВЪРХУ САЙТА
Цялото съдържание на сайта e собственост на OMEGA CLIMA. То е създадено, за да помага на нашите клиенти да се възползват максимално от услугите, които предлагаме. Всяко друго използване на съдържанието на сайта, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на OMEGA CLIMA се наказва от закона. Екипът на OMEGA CLIMA се грижи за доброто обслужване на клиентите на електронния магазин. Ако имате въпроси и препоръки, свързани с използването на сайта, свържете се с нас на телефон 0882 837 809, или пишете на Отдела за обслужване на клиенти. Вашето мнение е важно, за да направим магазина още по-удобен и полезен!